Rauh kotimaiset luut

Lisää kuvia

  • Rauh kotimaiset luut
  • Rauh 2-laatu
  • Rauh 2-laadun
  • Rauh kakkoslaatu

Rauh! Nauta puruluupussi 500g II-laatu

Varastossa

Tuotekoodi:Rauh_Nauta2laatu

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Details:

Suomalaiset Rauh! naudannahkaluut eivät sisällä mitään ylimääräistä. Tämä tuote on 500g pussi erikokoisia niin sanottuja kakkoslaadun luita.
Katso lisätiedot alta.
11,90 €

Yksityiskohdat

Suomalaiset Rauh! naudannahasta valmistetut puruluut ovat erittäin kestäviä ja herkullisia. Ne on valmistettu kuivaamismenetelmällä, joten niissä ei ole mitään ylimääräistä kuten lisäaineita.

Tämä tuote on 500g lajitelma II-laatuisia luita. Pussissa on luita jotka eivät ulkonäöltään vastaa I-laatua, mutta kelpaavat koirille varmasti yhtä hyvin kuin I-laatuisetkin luut. Maussa ei siis ole eroa.

Pussissa on lajitelma eri kokoisia luita, joten nämä II-laadun pussit käyvät parhaiten koirille, jotka voivat syödä monen kokoisia luita. Tai koiratalouksiin, josta löytyy eri kokoisia koiria.
Nautapusseihin on voinut livahtaa myös joitain naudanmahalla täytettyjä luita (tummemmat luut kuvissa) tai sitten ei. Sisältö siis vaihtelee eikä kahta samansisältöistä pussia ole! Kuvista näkyy muutamien esimerkkipussien sisältö.

Rauh! puruluut valmistetaan aina yhdestä nahkakappaleesta perinteisellä kuivaamismenetelmällä. Valitsemalla tämän suomalaisvalmisteisen luun, koirasi saa ainutlaatuisen, erittäin kestävän ja allergiavapaan herkun aidosta luonnontuotteesta.

Hirviluu sopii erinomaisesti allergisille koirille, se on bakterologisesti puhdas, tutkitusti turvallinen.

Nahkaluun järsiminen poistaa hammaskiveä ja ehkäisee ientulehdusta. Lisäksi Rauh! nautaluu on maistuva ja herkullinen ajanviete koiralle. Luu on myös kevyt, siinä on alhainen energiapitoisuus.

Näitä niin sanottuja kakkoslaadun luita ei välttämättä aina riitä kaikille, sillä tuote on hyvin suosittu.
Valvo koiraasi sen syödessä puruluita. Pidä aina raikasta vettä saatavilla. Säilytys kuivassa huoneen lämmössä. Kysessä on luonnontuote, joten tuotteen koossa tai värisävyssä voi olla pientä vaihtelua.

Lisätiedot

Valmistaja Ei

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvostelet tuotetta: Rauh! Nauta puruluupussi 500g II-laatu