Varasto

Kepeä Taival varasto Tuusulassa

VarastoPäätoimialamme on verkkokauppa, meillä ei ole päivittäin auki olevaa myymälää. Voit kuitenkin vierailla varastollamme ennakkoon ilmoitettuina ajankohtina, noin pari kertaa viikossa. Tällöin varastomme on auki asiakkaille, jotka haluavat tutustua tuotteisiin paikan päällä tai sovittaa niitä koiralle ennen ostopäätöksen tekoa.

Osoite: Maratontie 5, 04360 Tuusula

Verkkokaupasta tehdyt Nouto -tilaukset voi noutaa varaston aukioloaikoina ilman erillistä ilmoitusta. Voit myös tehdä tuotevaihdot tai palautukset kuluitta varastomyymälässämme.
Varastollamme on esillä kaikki verkkokauppamme tuotteet. Varastomyynneissämme on samat hinnat kuin verkkokaupassa, toki voit tehdä yksittäisiä löytöjä alekorista paikan päällä. Maksuvälineenä varastollamme käy käteinen ja kortit.

Varastomme sijaitsee Tuusulan moottoritien kupeessa Vantaan rajalla. Pihalla ilmaista parkkitilaa.

Varaston aukioloajat

18.6 Tiistai klo16-18
19.6 Keskiviikko klo12-14

26.6 Keskiviikko klo12-14
27.6 Torstai klo16-18

2.7 Tiistai klo16-18
3.7 Keskiviikko klo12-14

TAPAHTUMAMYYNTI
5.6 Kesälesken Iltajuoksut, Helsingin Vinttikoirakeskus
30.6 Agility Kesäkisat, Vantaa Ojanko

 

 

 

Sisäsiistit koirat ovat lämpimästi tervetulleita varastollemme mukaan. Varastollamme käy paljon koiria, siellä on paljon mielenkiintoisia hajuja. Noudatathan siis erityistä huolellisuutta, ettei koira pääse merkkaamaan tai tekemään tarpeitaan. Koira voi myös jännittää uuteen paikkaan tuloa, jonka vuoksi se on hyvä ulkoiluttaa hyvin ennen vierailua. 

Mikä tämä on? Valitse "Muista minut" käyttääksesi ostoskoria tällä tietokoneella, vaikka et ole kirjautunut sisään.