Essential Jouluherkkulajitelma 610g

Lisää kuvia

Essential Jouluherkkulajitelma 610g

Varastossa

Tuotekoodi:Essential_Jouluherkku

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Details:

Kun haluat antaa laadukkaan herkkulahjan koiralle, on Essential Jouluherkkulajitelma varma valinta. Raaka-aineet ja valmistus turvallisesti EU:ssa.
18,00 €

Yksityiskohdat

Vastustamaton joululahja parhaalle karvaiselle ystävälle, pelkkää herkkua! Essentialin laadukas jouluherkkulajitelma tuo veden kielelle - tästä pussista herkutellaan pitkään tai isommankin porukan kesken. Kokoelmaan on valikoitunut vain laadukkaimmat, maistuvimmat ja lihaisimmat herkkujen herkut.
Kaunis, kultaisena säihkyvä pussi ilahduttaa vaativampaakin herkuttelijaa. Kultaisessa lahjapussissa on valmiiksi korttitarra, johon voit kirjoittaa lahjansaajan nimen. Pussiin on koottu 10 eri herkkua yksittäispakattuna, joten näitä on myös helppo jakaa pikkulahjoina karvaisille kamuille.

Jouluherkkujen raaka-aineet ovat EU:ssa tuotettuja. Raaka-aineita ei koskaan tuoda EU:n ulkopuolelta, ei esimerkiksi Kiinasta eikä jouluherkut sisällä esimerkiksi liima-tai väriaineita.

Essential Jouluherkkulajitelma sisältää: kanamakkaraa (60g), kuivattua lampaankeuhkoa (40g), härkämakkaraa (60g), härkärouskintatikkuja (70g), kuivattua lampaannahkaa (50g), kuivattua häränjännettä (80g), kuivattua kanafileetä (70g), kuivattua härän henkitorvea (50g), kanarouskintatikkuja (70g) sekä kovia härkätikkuja (60g). Herkkujen kuvat näet lisätuotekuvista.

Herkullista joulunaikaa ja maistuvaa vuodenvaihdetta! Tämä setti takaa mainiot maut myös koirasi juhlapöytään.

Lisätiedot

Valmistaja Ei

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvostelet tuotetta: Essential Jouluherkkulajitelma 610g