Natural Menu Crecimiento

Lisää kuvia

  • Natural Menu Crecimiento

Natural Menu Crecimiento

Varastossa

Tuotekoodi:NaturalMenu_Crecimiento

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Details:

Natural Menu Crecimiento on laadukas lihapitoinen puolikostea koiranruoka, joka on erittäin suosittu palkkanami koirankouluttajien keskuudessa. Pinkki pussi sisältää vain kananlihaa ja nappulakoko on pienempi kuin vihreän pussin Natural Menu Adultossa.
Alkaen: 13,90 €

* Vaaditut tiedot

Alkaen: 13,90 €
Alkaen: 13,90 €

Yksityiskohdat

Aito ja Alkuperäinen Natural Menu koirien täysravinto on korkean lihapitoisuutensa (70% tuoretta lihaa lopputuotteessa) koirien suursuosikki, Natural Menu on niin herkullista, että se on myös hyvin tunnettu erittäin hyvin toimivana koulutuspalana, myös koira-ammattilaisten käytössä. Tämä namipalkka toimii myös esimerkiksi Treat n Train koulutusautomaatisa.

Lisäksi Natural Menu on yleisesti hyvin siedetty eväs raakaruokaa syöville koirille, esimerkiksi matkustaessa tai retkeillessä.

Tämä pinkin pussin Natural Menu Crecimiento sisältää vain kananlihaa. Pennuille suunnatun ravinnon nappulakoko on pienempi kuin Natural Menu Adultossa (vihreä pussi). 

Valmistajan kertomaa: Tuotteen valmistukseen ei käytetyä lihajauhoa vaan tuoreita kokonaisia kanoja, kalkkunaa ja karitsaa. Tuotteessa ei myöskään ole halpoja täyteaineita kuten vehnää tai soijaa. Korkean sulavuuden vuoksi tuotteet sopivat erinomaisesti myös herkkävatsaisille ja nirsoille koirille.
Puolikosteat nappulat pureskellaan hyvin, jolloin tärkeät syljen entsyymit tulevat mukaan ruuansulatustoimintaan luonnolllisella tavalla.Tuotteet eivät enää turpoa vatsassa, lisäksi sulavuus on huippuluokkaa- sen huomaat pienempinä jätöksinä ja vatsan ja turkin hyvinvoinnin lisääntymisenä.
Tuote sopii koostumuksensa vuoksii myös koirille,joiden on vaikea pureskella kovia luita tai ruokanappuloita. Valmistukseen käytettävät raaka-aineet ovat ensiluokkaisia ja tulevat tehtaalle mahdollisimman läheltä. Valmistuserät ovat pieniä, eikä tuotteita varastoida turhaan pitkiä aikoja - siksi ne ovat sopineet hyvin myös joillekin asiakkaidemme varastopunkille herkille koirille.N atural Menun säilömiseen ei ole käytetty lainkaan synteettisiä säilöntäaineita.

Natural Menu on säilötty EU:N hyväksymillä antioksidanteilla(Antioksidanteista käytetään EU-lainsäädännön vuoksi myös yleisnimitystä hapettumisenestoaine sekä säilöntäaine)Natural Menu ei sisällä lainkaan synteettisiä säilöntäaineita (kuten BHT BHA tai Etoksikiini)

Valmistettu Espanjassa.
Huom! Nami- ja ruokatuotteilla ei ole vaihto/palautusoikeutta.

Lisätiedot

Valmistaja Ei

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvostelet tuotetta: Natural Menu Crecimiento