Juoksari target

Lisää kuvia

  • Juoksupuomi target
  • Koira kosketusalusta
  • Koiran koulutus target
  • Juoksupuomi alusta
  • Juoksari target

Kumirouhe target

Varastossa

Tuotekoodi:RubberTarget

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Details:

Kumirouheinen kosketusalusta koiran koulutukseen, oiva apuväline esimerkiksi agilityn juoksupuomin opetukseen.
Alkaen: 22,90 €

* Vaaditut tiedot

Alkaen: 22,90 €
Alkaen: 22,90 €

Yksityiskohdat

Kumirouhe target on koiran koulutuksessa käytettävä kosketusalusta apuväline. Targetit ovat suosittuja etenkin agilityn kontaktiestekoulutuksessa. Target on kohde, johon koiran voi opettaa koskettamaan etu- tai takatassuilla. Targetopetus on omiaan esimerkiksi agilityn puomin opetuksessa, juoksupuomi- tai pysäytyspuomia tehdessä.

Tämä target on tehty luistamattomasta kumirouheesta, samasta materiaalista, jolla suurinosa agilityn kontaktiesteistä on päällystetty. Täten se on turvallinen ja hyvin paikoillaan pysyvä.

Nämä targetit ovat puomin levyisiä eli 30 cm. Valittavissa on useita eri pituuksia, koiran koulutustavasta ja asteesta riippuen. Yleistä on aloittaa harjoittelu isommalla targetilla ja siirtyä pienempään koiran edistyessä. FCI sääntöjen mukainen agility puomin kontaktialueen koko on 30 x 90 cm.

Kosketusalustan värin voi valita puhtaasti ohjaajan mieltymysten, treenialustan tai kontaktiesteiden värin perusteella. Olemme valinneet valikoimaan värejä jotka erottuvat koiran silmään alkeisopetuksessa hyvin keinonurmesta, näitä värjeä ovat esimerkiksi keltainen sininen ja musta. Lisäksi kannattaa miettiä haluaako, että target näkyy hyvin kontaktiesteeltä vai haluaako sen olevan huomaamattomampi ja helposti häivytettävä. Tällöin kannattaa huomioida treeneissä käytettävän kontaktiesteen kontaktipinnan väritys.
Tummansininen target on toistaiseksi loppu, tilalle tuli mustan värinen target.

Kumirouhetarget on käytössä kestävä, suosittelemme kuljettamaan ja säilyttämään targettia vaakatasossa. Se taipuu hieman, mutta ei kestä kovaa taittamista. Vesipesu, pesussa ei saa käyttää liuottavia pesuaineita.

Tuote on valmistettu EU:ssa.

Lisätiedot

Valmistaja Ei

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvostelet tuotetta: Kumirouhe target