HiK9 jalallinen koiranpeti

Lisää kuvia

  • Musta jalallinen koiranpeti
  • Harmaa jalallinen koiranpeti
  • Lila jalallinen koiranpeti
  • Punainen jalallinen koiranpeti
  • Pinkki jalallinen koiranpeti
  • Sininen korotettu koiranpeti
  • Vihreä jalallinen koiran verkkopeti
  • Värivaihtoehdot

HiK9 jalallinen koiranpeti

Varastossa

Tuotekoodi:HiK9_Koiranpeti

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Details:

Tämä peti on korotettu monikäyttöinen koiranpeti. Hengittävä verkko yhdistettynä tukeviin metallijalkoihin, luo pedille monta käyttötarkoitusta.
Huom! Pedin koosta johtuen XL ja XXL koon petien toimitus vain matkahuollolla.
Katso lisätiedot alta.
Alkaen: 52,90 €

* Vaaditut tiedot

Alkaen: 52,90 €
Alkaen: 52,90 €

Yksityiskohdat

Aito ja alkuperäinen englantilaisvalmisteinen HiK9 jalallinen verkkopeti on erittäin monikäyttöinen koiranpeti. Peti sopii moniin erilaisiin olosuhteisiin ja tilanteisiin.
Pedissä on verkkomainen polyesterkangas, joka on pingoitettu metallijalkojen väliin. Tämä laadukas jalallinen peti on tukeva ja koirille mieleinen.

Peti sopii sisä- ja ulkokäyttöön. Ulkona verkkomainen peti on viileä kuumalla säällä, koiran iho pääsee hengittämään verkon läpi myös maatessa. Peti kuivuu kastumisen jälkeen erittäin nopeasti, joten sen voi jättää kesällä ulos tai terassille. Pedin voi huoletta pestä painepesurilla. Pedin mukana tulee säilytyspussi, johon pedin saa purettua, joten se on kätevä ottaa mukaan myös esimerkiksi asunto autoilleissa tai -vaunuilleissa.

Sisäkäytössä pedin etuja ovat helppohoitoisuus. Lika ja karvat tippuvat verkon läpi. Pedin alta on helppo imuroida. Peti puhdistuu nopeasti kostealla pyyhkimällä ja se kestää hyvin myös puhdistus- sekä desinfiointiaineita. Talvella peti nostaa koiran mukavasti ylemmäs kodin kylmältä lattialta.

Peti sopii myös koulutuskäyttöön. Se on oivallinen paikka opettaa koira olemaan paikoillaan. Korkeampi peti on koirille selkeä paikka, jossa koiran tulee odottaa kunnes se saa luvan tulla treenaamaan tai vaikka lenkin jälkeen kuivateltuaan sisätiloihin.

Petien koot
Rotulistaus on viitteellinen. Paras tapa valita omalle koiralle sopiva peti on taitella vaikkapa viltistä lattialle käyttöalueen kokoinen alue ja testata mahtuuko koira sen päälle hyvin makaamaan.

Koko S - Ulkomitat: leveys 49 x pituus 73 x korkeus 15 cm. Pedin käyttöalue leveys 49 x pituus 55 cm. Maksimipaino 40kg
Bostoninterrieri, Bordeterrieri, Shih Tzu, Mopsi, Westie, King Charlesin Spanieli, Jack Russell, Bichon Frise, Italianvinttikoira

Koko M - Ulkomitat: leveys 59 x pituus 92 x korkeus 18 cm. Pedin käyttöalue leveys 59 x pituus 73 cm. Maksimipaino 50kg.
Whippet, Bordercollie nartut/pienet urokset, Springer Spanieli, Staffordshire Bull Terrier, Beagle

Koko L - Ulkomitat: leveys 69 x pituus 111 x korkeus 21 cm. Pedin käyttöalue leveys 69 x pituus 90 cm. Maksimipaino 70kg.
Labradorinnoutaja, iso Bordercollie uros, Unkarinvizsla, Husky, Boxeri, Rottweiler, Dobermanni, Saksanpaimenkoira, Rhodesiankoira, Dalmatialainen, Saluki, pieni Greyhound, Galgo.

Koko XL Ulkomitat: leveys 80 x pituus 126 x korkeus 23 cm. Pedin käyttöalue leveys 80 x pituus 114 cm. Maksimipaino 95kg.
Akita, Skotlanninhirvikoira, Greyhound, Bullmastiffi.

Koko XXL Ulkomitat: leveys 89 x pituus 145 x korkeus 28 Pedin käyttöalue leveys 89 x pituus 128 cm. Maksimipaino 100kg.
Irlanninsusikoira, Tanskandoggi, tai useammalle koiralle jotka tykkäävät jakaa pedin.

Huomioithan, että painorajoista huolimatta emme suosittele korkean pistepainon takia ihmisille pedillä seisomista tai pomppimista.

Peti toimitetaan osissa. Sen runko on pakattu osissa kuljetuspussiin ja verkko on irrallisena. Peti on helppo koota valmiiksi. Jalat yhdistetään toisiinsa ilman työkaluja ja verkko-osa vedetään rungon yli. Lisävarusteena petiin on saatavilla kumisuojukset jalkoihin. Kumisuojia suositellaan liukkaalle laminaattilattialle, tai jos käytät petiä ulkona soralla tai asvaltilla ja haluat suojata pedin jalat naarmuilta.

XL ja XXL koon pedit toimitetaan lähetyksen koon vuoksi vain Matkahuollolla. Valitsethan siis toimitustavaksi Matkahuolto. Muussa tapauksessa tilauksen toimitus viivästyy, sillä meidän täytyy selvittää Teille sopivin Matkahuollon toimipiste ennen lähetyksen tekoa.

Valmistettu Englannissa.

Lisätiedot

Valmistaja Ei

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvostelet tuotetta: HiK9 jalallinen koiranpeti