XL Australialainen kilpakoppa

Lisää kuvia

XL Australialainen kilpakoppa

Varastossa

Tuotekoodi:XL_Millers

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Details:

XL koon Australialainen kisakoppa on oikea koppien jättiläinen! Oikeasti iso koppa muistuttaa lähinnä hedelmäkoria.


Valitsethan koon huolellisesti, kuonokoppien palautus on maksullista.
Alkaen: 39,90 €

* Vaaditut tiedot

Alkaen: 39,90 €
Alkaen: 39,90 €

Yksityiskohdat

XL koon Australialainen kilpakoppa on hedelmäkori-kokoluokkaa, oikeasti iso!
Aidot ja alkuperäiset Millers Muzzlen kilpakopat tulevat nimensä mukaisesti Australiasta. Millerssillä on 18 vuoden kokemus laadukkaiden kilpakoppien valmistuksesta. Millerssin kevyet Aussikopat ovat käsin valmistettuja. Materiaalina XL koon kopassa on pienempiä koppia paksumpi ruostumaton pyöreä teräslanka, joka on juotettu yhteen 34% hopeaa sisältävällä tinalla. Tämä varmistaa kisakopan hyvän kestävyyden.

Tämä koppa on tarkoitettu isoille roduille, koppa on huomattavasti leveämpi kuin muut Millerssin kopat. Vasemmalla XL koppa ja oikealla normaali isojen rotujen koppa.

Millers kisakoppien mitta otetaan kuonon kärjestä leukaluun loppuun. Lisää koiran kirsun ja leukaluun väliseen mittaan vähintään 1,25 cm ja vaitse kisakoppa sen mukaan. Oikean kokoisen kopan etureunan ja kirsun väliin tulisi jäädä noin sormen mentävä tila. Oikean kilpakopan koon valitseminen vaatii tarkkaa mittausta, jos olet kahden koon vaiheilla, valitse isompi.

Kokotaulukko:
1 - Kopan pituus 24,5 cm. Syvyys 13,5 cm. Leveys 10 cm. Narttu Irlanninsusikoira.
2 - Kopan pituus 29,5 cm. Syvyys 15,5 cm. Leveys 11,5 cm. Uros Irlanninsusikoira.

Koppaa voi joutua hieman muokkaamaan, jotta siitä saa täydellisesti istuvan. Se on helppoa, joten tästäkin syystä kannattaa ottaa reilumpi koppamalli, sen pituutta voit lyhentää. Voit kuoria varovasti muovisuojusta niska- tai kuonon päällä olevista langoista ja tämän jälkeen lyhentää pihdeillä teräslankaa. Saat pihtien avulla taivutettua langan uudelleen koppaan kiinni.

Tämä koppamalli on hyväksytty maasto- ja ratakisoissa.

Huom! Valitsethan koon huolella. Huomioithan, että kuonokoppien osalta palautus on maksullinen, vähennämme tuotteen hinnasta meille aiheutuneet todelliset kulut. Katso lisätiedot toimitus- ja palautusehdoistamme etusivun alalaidasta.

Lisätiedot

Valmistaja Ei

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvostelet tuotetta: XL Australialainen kilpakoppa