Hurtta Rambler liivi Uusi

Lisää kuvia

  • Hurtta Rambler liivi
  • Koiran neopreeniliivi
  • Hurtta Rambler
  • Koira neopreeni liivi

Rambler -Neopreeniliivi

Varastossa

Tuotekoodi:HurttaRambler

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Details:

Hurtta Rambler on oivallinen vaate, joka on samalla lämmittävä, suojaava sekä huomiovärinen. Katso lisätiedot sekä kokotiedot alta.
Alkaen: 49,90 €

* Vaaditut tiedot

Alkaen: 49,90 €
Alkaen: 49,90 €

Yksityiskohdat

Hurtta Rambler on kestävä ja lämmittävä huomioliivi ulkoiluun, uintiharrastuksiin sekä metsästykseen. Liivi on valmistettu joustavasta neopreenistä, joka ei ime vettä. Se sopii siis myös märkiin olosuhteisiin.
Materiaali on kestävää ja äänetöntä käytössä. Neopreeniliivin lämmöneristyskyky on erinomainen, minkä vuoksi liivi sopii erityisesti viileällä säällä ulkoiluun sekä vedestä noutaville lintukoirille. Neopreeni sopii myös suojaksi herkkänahkaisille koirille, jotka saavat helposti naarmuja ihoonsa risuista metsässä ulkoillessa.
Tuotteen neonväritys sekä 3M heijastintereet takaavat hyvän näkyvyyden pimeällä. Vartalonmyötäinen mitoitus tekee liivistä ergonomisen ja turvallisen. Liivin selässä on kahva-aukot, joiden avulla koiraa voi ohjata pois vedestä.
Tässä siis oivallinen vaate, joka on samalla lämmittävä, suojaava sekä huomiovärinen.

Rambler liivi on mitoitukseltaan niin sanotusti perinteinen, se sopii useimmille koiraroduille. Vinttikoirien osalta koko kannattaa valita rintakehän mukaan ja kiinnittää huomiota, ettei C-mitta (lantion mitta) mene liian suureksi.

Lisätiedot

Valmistaja Ei

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvostelet tuotetta: Rambler -Neopreeniliivi