Kepeä Taival PK-mallinen tipupanta

Lisää kuvia

  • Kepeä Taival PK-mallinen tipupanta
  • Kepeä Taival PK-mallinen tipupanta

PK Tipupanta

Varastossa

Tuotekoodi:KT_panta_pinkkitipu

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Details:

Kepeä Taival pannat ovat suomalaisena käsityönä vahvoista materiaaleista tehtyjä uniikkeja pantoja. Kutakin mallia on saatavilla vain rajoitetun ajan.
Katso tarkemmat tuotetiedot alta.
Alkaen: 15,90 €

* Vaaditut tiedot

Alkaen: 15,90 €
Alkaen: 15,90 €

Yksityiskohdat

Suomessa käsityönä tehty Tipupanta antaa katsojalle tulkinnanvaraa kuvittaako pantaa pinkin sävyiset tiput vaiko pöllönpoikaset. Pannan pääväri on musta.

Pantaa koristaa kudottu nauha ja se on mallilta niin sanottu PK-panta eli puolikiristävä panta. Tämä tarkoittaa, että panta asettuu koiran kaulalle kevyesti ja kun pantaan kohdistuu vetoa, sen säätövara kiristyy, täten koira ei pääse karkaamaan pannasta. PK-panta on nopea pukea ja riisua koiran kaulasta. Pannan vuorikangas on fleeceä.

Kepeä Taival koirien pannat ovat uniikkeja pantoja, jotka on ommeltu teollisuuskoneella valikoiduista materiaaleista. Pannoista on pyritty tekemään vahvoja, fleecen ja nylonauhan lisäksi sen sisälle on ommeltu vahvikekangasta. Kutakin pantamallia on olemassa vain muutama kappale, koot ja värit vaihtelevat inspiraation mukaan.

Panta on n. 3,5 cm leveä.

Kokotaulukko
S - Sisämitta pienimmillään 25 cm, kurraosan liikkumavara 5 cm.
M - Sisämitta pienimmillään 30 cm, kurraosan liikkumavara 6 cm.

PK-pannan sopivuuden tarkistat mittaamalla koiran kaulanympäryksen korvien takaa, sen kapeimmasta kohtaa. Pannan sisämitta ei saa olla suurempi kuin kaulan kapein kohta, muuten panta voi luiskahtaa koiran päästä. Kurraosa antaa pantaan lisämittaa, mutta koiran kaulanympärys ei saa olla lähellä sisämitän ja kurraosan yhteenlaskettua tulosta, muuten panta on liian pieni. Esimerkiksi; Jos koiran kaulanympärys on 30 cm, sille sopii parhaiten M-kokoinen panta.

Pyrimme luomaan kuvaan mahdollisimman realistisen kuvan pannasta, mutta värit voivat hieman poiketa todellisesta näytön asetuksista riippuen.
Panta on valmistettu Suomessa.

Lisätiedot

Valmistaja Kepeä Taival

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvostelet tuotetta: PK Tipupanta