Avaruuspeitto

Lisää kuvia

  • Avaruuspeitto
  • Alumiininen auringonsuojapeitto
  • Alumiinipeitto
  • Foliopeitto
  • Auringonsuoja
  • Auringonsuojapeitto
  • Be Cool peitto

Alumiininen auringonsuojapeitto

Varastossa

Tuotekoodi:BeCool

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Details:

Kudotusta alumiiniverkosta valmistettu niin sanottu avaruuspeitto on kevyt ja erittäin tehokas auringonsuoja. Tämä peite on aitoa Alunimet -kangasta.
Alkaen: 58,90 €

* Vaaditut tiedot

Alkaen: 58,90 €
Alkaen: 58,90 €

Yksityiskohdat

Tämä alumiinipeitto on markkinoiden laadukkain valinta, sen valmistaja on antanut teknisen lupauksen peiton vähentävän 70% auringon lämpövaikutuksesta. Tämä peitto on aitoa Alunimet -kangasta. Peitto toimitetaan kankaisen suojapussin kanssa.

Alumiininen auringonsuojapeitto on paras valinta, kun haluat suojata koiran auringonpaahteelta vaikkapa autossa, häkissä tai näyttelyteltassa. Alumiini heijastaa auringonvaloa pois itsestään, mikä alentaa auringon tuottamaa lämpöä jopa useita asteita. Yksi alumiinisen suojapeiton tärkeimpiä ominaisuuksia on lisäksi sen ainutlaatuinen neulottu rakenne, joka päästää tuulen peitosta läpi, eli se mahdollistaa erinomaisen ilmakierron.

Peiton voi asentaa ulkona olevan koiran häkin päälle, auton avoinna olevan oven tai takakontin suojaksi, tai sillä voi korvata näyttelyteltan auringonpuoleisen seinän. Lisäksi henkilöauton katon ja ikkunat voi peittää peitolla kokonaan, jolloin lämpö heijastuu tehokkaasti poispäin autosta. Lempinimen avaruuspeitto saanut tuote on siis tärkeä lisä koiraharrastajan auton varustukseen.

70% auringon lämpövaikutusta heijastavan materiaali ei varaa lämpöä itseensä. Avoin verkkomainen rakenne päästää viilentävän tuulen läpi. Valon määrää peitto pimentää 55%.Aito Aluminet™ kangas
- Kevyt
- Heijastaa lämpösäteilyä ja luo varjon
- Peitto ei haalistu eikä menetä toimintakykyään käytön myötä
- Mahdollistaa ilman kiertämisen perinteistä kangasta paremmin
- Saa kastua
- Kiinnitysrenkaat 0,5 m välein

Markkinoilla on myös muista materiaaleista valmistettuja vastaavia pettoja, varmistathan että materiaali on aito Aluminet kangas, jos haluat parhaan mahdollisen suojan.

Kokotaulukko
2 x 2 metriä - Suojaa esimerkiksi auton takaluukun, näyttelyteltan katon tai yhden seinän, koiran häkin.
4.3 x 3 metriä - Suojaa hyvin auton, matkailuauton markiisikatoksen, koko näyttelyteltan.
6 x 4.3 metriä - Suojaa hyvin pakettiauton tai matkailuautoa.

Asennathan peiton niin, että se ei tuulessa hankaudu esimerkiksi puihin. Peiton verkkomaista rakennetta ei tulisi altistaa hankaukselle tai teräville esineille.

Ethän koskaan jätä koiraa valvomatta auringonpaisteeseen, tarkkaile koiran vointia ja pidä raikasta vettä tarjolla. Tuote on lisäapu esimerkiksi koetilanteissa odottavien koirien viilennykseen, sen avulla koiraa EI voi jättää valvomatta yksin autoon.

Lisätiedot

Valmistaja Ei

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvostelet tuotetta: Alumiininen auringonsuojapeitto