Greyhound Back on Track takki

Lisää kuvia

  • Greyhound Back on Track takki

Greyhound Back on Track -takki

Varastossa

Tuotekoodi:Greyhound_BackOnTrack

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Details:

Funktionaalinen urheilukoirien suosikkituote Back on Track -takki Greyhound mitoituksin.
Nopea toimitus suoraan omasta varastosta.
Katso lisätiedot alta.
Alkaen: 85,00 €

* Vaaditut tiedot

Alkaen: 85,00 €
Alkaen: 85,00 €

Yksityiskohdat

Back on Track koirantakki, joka on suunniteltu nimenomaan isommille vinttikoiraroduille. Niin sanottu normaalimitoitettu Back on Track takki on ollut liian leveä monelle vinttikoiralle. 
Takin ulkopuoli on valmistettu mustasta polyesterista ja se hylkii vettä. Sisällä on tietenkin Back on Track tuotteista tuttu Welltex -kangas ja toppauksena polypropyleenia. Kauluksessa on aukko taluttimelle, takissa on myös lenkit takajaloille.

Back on Track tuotteiden ominaisuudet ovat omiaan urheilukoirille. Keraamisen pinnoitteen aikaansaama vilkkaampi verenkierto lihaksissa laukaisee jännitystiloja ja vahvistaa elimistön omaa tulehdusten lievennyskykyä ja edistää vammojen paranemista. Hyvin tärkeänä käyttöalueena on vammojen ennaltaehkäisy, jolloin takin keraamisia ominaisuuksia voi hyödyntää ennen harjoittelua ja kilpailua. Takki kannattaa siis pukea ennen suoritusta ja suorituksen jälkeen sekä esimerkiksi hieronnassa käynnin jälkeen!


 

Mittaa koiran selän pituus koiran niskan alusta hännän kiinnittymiskohtaan (kuva ohessa). Sopiva takki on vähintään 5cm pidempi kuin mittaustulos.

S - Takin pituus 76 cm. Iso Galgo, Saluki, Greyhound narttu tai pieni uros.
M - Takin pituus 85 cm. Greyhound uros, Puolanvinttikoira.

Eivätkö Back on Track -tuotteet ole ennestään tuttuja? Lue tästä lisätietoja keraamisen pinnoitteen erinomaisista ominaisuuksista.

Back on Trackin tuotteet on valmistettu funktionaalisesta kankaasta, jolla on lämpöä heijastava ominaisuus. Tämä funktionaalinen tekstiili on vanhan itämaisen perinteen ja modernin tieteellisen tekstiiliteknologian yhteistyön tulos. Toiminnalliset ominaisuudet on tuotu tekstiiliin liittämällä polyesteri- tai polypropyleenikuituihin funktionaalisia ominaisuuksia sisältäviä keraamisia partikkeleita. Kangas on toiminnallinen tuote, joka hyödyntää kankaassa olevien keraamisten partikkeleiden avulla osan kehon luovuttamasta lämmöstä. Tämä funktionaalisen kankaan takaisin kehoon heijastama energia on pitkäaaltoista infrapunasäteilyä.

Pitkäaaltoisen infrapunasäteilyn vaikutus:
Tutkimuksissa on todettu pitkäaaltoisen lämpösäteilyn kiihdyttävän verenkiertoa. Verenkierron tason nousu puolestaan laukaisee jännittyneitä lihaksia ja auttaa parantamaan suorituskykyä. Pitkäaaltoista lämpösäteilyä hyödynnetäänkin erityisesti vammojen ennaltaehkäisyssä. Back on Track -suojia tulisi käyttää ennen treenausta tai kilpailua.

Lämmön siirtymisestä tarkemmin
Lämpöenergia siirtyy kolmella eri tavalla: johtuminen, kuljetus ja säteily
1. Kun lämpöjohtuminen (konduktio) tapahtuu, lämpö siirtyy kosketuksen välityksellä yhdestä osasta toiseen osaan.
2. Lämmön siirtyminen kulkeutumalla (konvektio) tapahtuu kun lämmitetty neste (esim. vesi) tai kaasua ( esim. ilma) liikkuu ja lämpö siirtyy sen mukana. Tavalliset eristävästä materiaalista (esim. puuvilla, villa ja neopreeni) valmistetut vaatteet ja nivelsuojat hidastavat tai estävät ilman liikkumisen, ja siten säilyttävät kehon luovuttaman lämmön ihon ja vaatteen välisessä ilmatilassa. Back on Trackin tuotteilla on kuitenkin kyky hengittää samalla kun ne lisäävät lämpöenergiaa kudoksissa.

3. Säteilyssä lämmönlähde luovuttaa lämpösäteitä, jotka osuessaan toiseen pintaan lämmittävät tämän. Back on Trackin tuotteet toimivat säteilylämmön avulla ja niiden tarkoituksena ei ole eristää kaikkea kehon luovuttamaa lämpösäteilyä, vaan tuotteet hyödyntävät osan energiasta ja lisäävät kudosten lämpöenergiaa.

Ihmiset ja eläimet luovuttavat kehonsa lämpöä niin levossa kuin aktiivisena ollessaan. Levossa lämmön vapautuminen on kuitenkin heikompaa kuin kehon työskennellessä.

Materiaalin kohtaamaa lämpösäteilyä voidaan tarkastella kolmella eri tavalla.
1. Säteet menevät suoraan materiaalin läpi eli tapahtuu transmissio. Esimerkkinä on auringon säteiden kohtaaminen lasipinnan kanssa. Suurin osa lasiin osuneista auringon säteistä kulkee ikkunalasin läpi ja voimme tuntea tuon säteilyn ihollamme.
2. Lämpösäteily voi heijastua materiaalin pinnasta, jolloin puhutaan reflektiosta. Mikäli kaikki lämpösäteily heijastuu niin materiaali ei lämpene, koska tällöin energia ei kulkeudu materiaalin sisään.
3. Absorptiossa materiaali sitoo lämpösäteilyn itseensä. Lämpösäteilyllä voi olla eri aallonpituuksia riippuen lämmönlähteen lämpötilasta ja materiaalista. Lämpösäteilyssä korkeammalla lämpötilalla on lyhyempi aallonpituus. Varsinaisella lämpösäteilyllä tarkoitetaan yleensä säteilyä, jonka aallonpituus on 0,7 μm ja 1 mm välillä. Kukin materiaali pystyy sitomaan tuosta lämpösäteilystä vain sille tyypillisen osan. Tätä kutsutaan materiaalin absorptiospektriksi, joka siis kertoo mitä aallonpituuksia materiaali pystyy absorboimaan. Tämä materiaaliin sitoutuva säteilyenergia lisää kokonaislämmön määrää materiaalissa.

Kuten muillakin materiaaleilla myös kehon kudoksilla on absorptiospektrinsä. Se aallonpituus , joka keraamisista partikkeleista vapautuu kykenee sitoutumaan soluihin. Signaali lämpöenergian noususta lähtee aivoihin ja sen seurauksena aivot ohjaavat verisuonia laajenemaan. Sitoutumista ei tapahdu pelkästään ihossa vaan myös kudoksien sisällä, mikä myös laajentaa verisuonia, eikä vain pinnallisesti, vaan myös lihaksissa ja nivelten ympärillä. Vilkkaampi verenkierto lihaksissa laukaisee jännitystiloja ja vahvistaa elimistön omaa tulehdusten lievennyskykyä ja edistää vammojen paranemista. Siksi tuotteita käytetään usein tulehdusperäisten oireiden lievittämiseen. Toisena hyvin tärkeänä käyttöalueena on vammojen ennaltaehkäisy, jolloin suojia käytetään ennen harjoittelua ja kilpailua.

Back on Track tuotteet voidaan pestä koneessa 40 asteen lämpötilassa, hienopesuohjelmalla. Ilmakuivatus.
Huomioitavaa: Älä käytä valkaisuaineita tai huuhteluaineita. Ei rumpukuivausta. Silitys max. 50 astetta. Keraaminen aines ei liukene veteen.

Lisätiedot

Valmistaja Ei

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvostelet tuotetta: Greyhound Back on Track -takki