Vinttikoiran soft shell takki

Lisää kuvia

  • Vinttikoiran soft shell takki
  • Vinttikoiran soft shell takki
  • Vinttikoiran soft shell takki
  • Neon keltainen soft shell takki
  • Neon keltainen soft shell takki
  • Neon keltainen soft shell takki

FAST by DG Outdoor Winter Soft Shell II

Varastossa

Tuotekoodi:DGFast_SoftShell_Plus

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Details:

Uusi versio suosituksi klassikoksi nousseesta fleecevuorellisesta FAST by DG Outdoog Plus Soft Shell takista.
Katso lisätiedot alta.
Alkaen: 57,90 €

* Vaaditut tiedot

Alkaen: 57,90 €
Alkaen: 57,90 €

Yksityiskohdat

Uusi versio suosituksi klassikoksi nousseesta fleecevuorellisesta FAST by DG Outdoog Plus Soft Shell -takista.

Eurooppalaisvalmisteinen FAST by DG Outdoor Winter Soft Shell -takki on valmistettu erittäin laadukkaista materiaaleista. Soft Shell on tekninen materiaali, jonka edut koirien takeissa useasti käytettyyn halpaan polyesteriin verrattuna ovat selkeät. Tärkeimpiä etuja ovat Soft Shell -materiaalin vedenpitävyys sekä tuulenpitävyys, mutta tekninen takki on samalla hyvin hengittävä.
Vinttikoirille tehty takki on ominaisuuksiensa takia erittäin lämmin ja monikäyttöinen. Hengittävyytensä ansiosta takkia voi käyttää läpi vuoden. Se toimii keväällä ja jopa joskus varsin viileäksi heittäytyvässä suomen kesäsäässä. Syksyllä takki varmistaa ettei sade pääse kastelemaan koiraa ja kirkkaat heijastimet näkyvät pimeässä. Talvella takin pinta ei kovetu kovassakaan pakkasessa ja tuulenpitäävä kalvo suojaa hyytävältä viimalta erinomaisesti.

Outdoor Plus takin ulkopuoli on kolmikerroksista Soft Shell -materiaalia.Takin sisäpuoli on pehmeää ja laadukasta fleecekangasta. Outdoor Plus -takissa on lisäksi näkyvät laadukkaat heijastimet, koko takkia kiertää heijastin, helma on kantattu heijastinnauhalla. Takin kauluksessa on reikä talutinhihnalle. S-koon takeissa mahaläpän kiinnitys tapahtuu tarranauhalla, isommissa takeissa on muovinen klipsikiinnitys.

Neon keltaisen takin kangas on todella kirkas huomioväri. Vuoren väri harmaa. Mustan takin vuoren väri on myös harmaa.

Takki on vedenpitävä - Water column 10.000 mm *
Takki on hengittävä - Breathable 8.000 g **
Takissa on tuulenpitävä kalvo
Takin vuori on 230g fleecekangasta

Takkien kokotaulukko:

Mittaa koiran selänpituus sään alusta hännän alkuun.
Rinnanympärys etujalkojen takaa, sen leveimmästä kohtaa.

Valitsethan koon mittaustuloksen perusteella, rotulista on viitteellinen!

Kuvissa esiintyvä Whippet - rinnanympärys 58 cm, selän pituus 50 cm. Takin koko M2.

Huomioithan, että takki on vittikoiramallinen, eli se laskeutuu takaa hyvin alas. Takki ei siis sovi roduille, jotka kantavat häntää ylhäällä.


Konepesu 40 asteessa, ei huuhteluainetta.


FAST by DG on laadukas Eurooppalaisvalmisteinen tuotemerkki, jota voit ostaa suomessa vain Kepeä Taival verkkokaupasta. Tuotemerkin tuotteissa käytetyt laadukkaat materiaalit ovat niin ikään Eurooppalaisvalmisteisia.

* Kansainvälinen ISO-standardi määrittelee kankaiden vedenpitävyyden, joka ilmoitetaan termillä "water column".Water column testi tehdään asettamalla kankaan päälle päistä avonaisen halkaisijaltaan tuuman kokoisen putken, joka täytetään vedellä. Putkea täytetään vedellä niin kauan, kunnes se tihkuu kankaan toiselta puolelta läpi vuorokauden kuluessa. Tulos ilmoitetaan millimetreinä, kuinka paljon vettä materiaali kestää vuorokauden aikana. Materiaalia saa nimittää vedenpitäväksi kun tulos on yli 1000 mm. Outoor Plus Soft Shell takin materiaali täyttää minimivaatimuksen kymmenkertaisesti.

**Kansainvälinen ISO-standardi määrittelee kankaiden hengittävyyden, joka ilmoitetaan termillä "Breathable". Hengittävyystesti tehdään asettamalla kalsiumkloridia kuppiin. Kankaan palanen pingoitetaan kupin päälle, joka sijoitetaan valvottuun tilaan laboratoriossa. Vuorokauden kuluttua kuppi punnitaan, jolloin nähdään paljonko ainetta on päässyt haihtumaan kankaan läpi. Haihtuneen veden määrästä lasketaan paino grammoina, jonka verran kangas päästää kosteutta läpi vuorokaudessa. Outoor Plus Soft Shell takin materiaalin hengittävyys on asteikoltaan hyvä.

Lisätiedot

Valmistaja FAST by DG

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvostelet tuotetta: FAST by DG Outdoor Winter Soft Shell II