Koiran SoftShell takki

Lisää kuvia

  • Koiran SoftShell takki
  • Koiran SoftShell takki
  • Koiran SoftShell takki
  • Koiran SoftShell takki
  • Koiran SoftShell takki
  • Koiran SoftShell takki

FAST by DG City Jacket II

Varastossa

Tuotekoodi:DGFast_CityJacket

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Details:

Uusittu malli FAST by DG City Jacket -takista. Puuvillavuorinen SoftShell takki on valmistettu laadukkaitsa materiaaleista.
Katso lisätiedot alta.
Alkaen: 51,90 €

* Vaaditut tiedot

Alkaen: 51,90 €
Alkaen: 51,90 €

Yksityiskohdat

Eurooppalaisvalmisteinen FAST by DG City Jacket -takki on valmistettu erittäin laadukkaista materiaaleista. Sen ulkopuoli on veden- ja tuulenpitävää pehmeää SoftShell kangasta, vuori on valmistettu paksusta 100% puuvillasta. Erinomaisesta vedenpitävyydestä huolimatta takki on kuitenkin hengittävä.

City Jacket takin ulkopuoli on kolmikerroksista teknistä Soft Shell -kangasta.Takin sisäpuoli on paksua 100% puuvillakangasta. City Jacket -takissa on näkyvät laadukkaat heijastimet. Takissa on mahaläppä. Takki laskeutuu takaa alas, eikä siinä ole halkiota, joten se ei sovi vahvasti häntää korkealla kantaville koirille.

City Jacket on astetta kevyempi, kuin fleecevuorellinen Outdoor Plus Soft Shell -takki. City Jacket sopii erinomaisesti lenkkeilyyn sekä lämmittelyyn. Sen alle sopii kylmemmille keleille alusasumantteli. Takin ulkopuolen väri on musta, voit valita vuoren värin.

Vinttikoirille tehty takki on ominaisuuksiensa takia erittäin lämmin ja monikäyttöinen. Hengittävyytensä ansiosta takkia voi käyttää läpi vuoden. Se toimii keväällä ja jopa joskus varsin viileäksi heittäytyvässä suomen kesäsäässä. Lämmitelyyn kisoja varten se sopii hyvin hengittävyytensä ansiosta. Syksyllä takki varmistaa ettei sade pääse kastelemaan koiraa ja kirkkaat heijastimet näkyvät pimeässä. Talvella takin pinta ei kovetu kovassakaan pakkasessa ja se suojaa hyytävältä viimalta erinomaisesti. Puuvillavuori ei sähköisty pakkasellakaan.

Takki on vedenpitävä - Water column 10.000 mm *
Takki on hengittävä - Breathable 8.000 g **
Takissa on tuulenpitävä kalvo
Takin vuori on paksua 100% puuvillakangasta

Takkien kokotaulukko:

Mittaa koiran selänpituus sään alusta hännän alkuun.
Rinnanympärys etujalkojen takaa, sen leveimmästä kohtaa.

Huomioithan, että takin tulisi olla muutaman sentin pidempi kuin koiran mitattu selänpituus. Jos esimerkiksi koiran selänpituus on 70cm, valitse koko L2.

Valitsethan koon mittaustuloksen perusteella, rotulista on viitteellinen!

 

Kuvissa esiintyvät koirat:
Musta Whippet - Rinnanympärys 58 cm, selän pituus 50 cm. Takin koko M1.
Valkoinen Whippet - Rinnanympärys 51 cm, selän pituus 41 cm. Takin koko M1.

Takin konepesu 40 asteessa, ei huuhteluainetta.

FAST by DG on laadukas Eurooppalaisvalmisteinen tuotemerkki, jota voit ostaa suomessa vain Kepeä Taival verkkokaupasta. Tuotemerkin tuotteissa käytetyt laadukkaat materiaalit ovat niin ikään Eurooppalaisvalmisteisia.

Lisätiedot

Valmistaja DG Dog Gear

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvostelet tuotetta: FAST by DG City Jacket II