Vilu lämpöalusta

Lisää kuvia

  • Vilu lämpöalusta
  • Vilu lämpöalusta
  • Vilu lämpöalusta
  • Vilu lämpöalusta
  • Vilu lämpöalusta
  • Vilu lämpöalusta
  • Vilu lämpöalusta

Vilu Lämpöalusta

Varastossa

Tuotekoodi:Vilu_lämpoalusta

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Details:

Vilu lämpöalusta on varavirtalähteen avulla lämpöä tuottava makuualusta koiralle. Autoon, treeni- ja koetilanteeseen tai metsälle, minne vaan missä tarvitaan lisälämpöä. Katso lisätiedot alta.
Alkaen: 50,90 €

* Vaaditut tiedot

Alkaen: 50,90 €
Alkaen: 50,90 €

Yksityiskohdat

Suomalainen keksintö Vilu lämpöalusta on koiran makuualusta, joka kätkee sisälleen lämpöelementin. Alusta saa virtansa ladattavasta varavirtalähteestä ja alustan lämpötehoa voi säätää.

Vilu lämpöalustaa on saatavilla kolmessa eri koossa. Alustan päällinen on irroitettava ja konepestävä. Alaosa on keinonahkaa ja päällinen teddykarvaa. Vilu lämpöalustan juju piilee päällisen sisällä. Alustan sisältä löytyy lämpöä tuottavan lämmityselementin lisäksi solumuovimatto, joka on päällystetty alumiinipinnoitteella.

Vilu lämpöalustan lämmitysteho on säädettävissä. Valittavissa on kolme eri lämmitysasetusta. Lisäksi säätimessä on ajastintoiminto. Alustan pinta pysyy pidempiaikaisemmassakin käytössä miellyttävän lämpimänä eikä se kuumene liikaa.

Vilu lämpöalusta on monikäyttöinen ja se sopii esimerkiksi autoon, retkelle, viluisille koirille lisälämmikkeeksi sisälle sohvalle tai petiin, pienille pennuille pentulaatikkoon ja kaikenlaisiin tilanteisiin jossa tarvitaan lisälämpöä.

Kokotaulukko
S-koko 55cm x 45cm - Pienet noin alle 8kg koirat
M-koko 70cm x 45cm - Keskikokoiset koirat
L-koko 90cm x 65cm - Keskikokoiset ja isot koirat

Valitsemalla kokovalikosta tuotteen koon (esimerkikisi S-koko) saat S-kokoisen alustan ilman virtalähdettä. Valitsemalla koon+virtalähde (esimerkiksi S+Virtalähde) saat S-kokoisen alustan lisäksi virtalähteen.

Alustassa on USB-liitin. Adapterilla (ei toimiteta mukana) voi myös halutessaan ottaa alustaan virran esimerkiksi auton tupakansytyttimestä.

Toimittamamme virtalähde toimii varmasti alustan kanssa yhteen ja tällä toimittamallamme 10 000 mAh akulla alusta pysyy lämpimänä jopa kuusi tuntia tehoasetuksista riippuen. Toimittamamme virtalähde on laadukas ja turvallinen.

Lisätietoja virtalähteestä:
- Ylivirtasuoja. Suoja pysäyttää latauksen, jotta varavirtalähde ei ylikuumene tai syty palamaan
- Ylikuumenemissuoja
- Matalan ja korkean jännitteen suoja
- Oikosulkusuoja. Jos USB-ulostulo joutuu oikosulkuun, lataus pysäytetään, jotta varavirtalähde ei ylikuumene tai syty palamaan.
- Iskunkestävä

Suojaathan alustan johdot ja akun koiran hampailta. Alusta on kevyehkö, joten se ei välttämättä pysy paikoillaan koirilla, jotka petaavat kovasti. Käytäthän alustaa turvallisesti.

Lisätiedot

Valmistaja Ei

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvostelet tuotetta: Vilu Lämpöalusta