Koirien aurinkolasit

Lisää kuvia

 • Rex Specs koirien aurinkolasit musta
 • Koirien suojalasit
 • Rex Specs koirien aurinkolasit oranssi
 • Rex Specs koirien aurinkolasit punainen
 • Rex Specs koirien aurinkolasit pinkki
 • Koirien suojalasit
 • Koirien aurinkolasit
 • Rex Specs koirien aurinkolasit
 • Rex Specs koirien aurinkolasit
 • Rex Specs koirien aurinkolasit
 • Rex Specs koirien aurinkolasit
 • Rex Specs koirien aurinkolasit
 • Rex Specs koirien aurinkolasit
 • Rex Specs koirien aurinkolasit
 • Koirien aurinkolasit

Rex Specs koirien aurinkolasit

Varastossa

Tuotekoodi:RexSpecs

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Details:

Rex Specs -lasit edustavat koirien suojalasien aatelia. Ne pysyvät hyvin päässä ja sallivat koiralle täyden toimintakyvyn. Lasit on suunniteltu aktiivisille koirille ja ne on testattu työkoirilla. Ostaessasi lasit saat sangat, kirkkaan sekä haluamasi värilinssin (yhteensä 2 linssiä).
Joustavat lasit ovat kestävät ja niihin voi erikseen ostaa vaihdettavia linssejä.

Katso lisätiedot alta.
Toimitetaan nopeasti suoraan suomalaisesta varastosta.
Alkaen: 79,90 €

* Vaaditut tiedot

Alkaen: 79,90 €
Alkaen: 79,90 €

Yksityiskohdat

Laadukkaat Amerikkalaiset Rex Specs -lasit suojaavat koiran silmät. Laseilla on erittäin hyvä istuvuus, ne pysyvät vakaasti koiran päässä. Lasien läpi koira näkee normaalisti koko näkökenttänsä alueen ja lasit eivät rajoita koiran leuan liikkeitä. Rex Spec lasit on suunniteltu ja testattu työkoirilla, joten ne päässä voi huoletta suorittaa minkä vaan tehtävän, arjessa, treeneissä tai työtehtävissä.
Lasit ovat joustavat, hyvin hengittävät ja niiden linssit ovat vaihdettavissa. Laseissa on valittavissa auringonvaloa himmentävät polykarbonaattimuoviset linssit, jolloin lasit muuntautuvat aurinkolaseiksi tai kirkas linssi, joka on hyvä valinta kun silmiä halutaan suojata muilta ulkoisilta tekijöiltä.

Lasit auttavat ennaltaehkäisemään silmävammoja ja helpottavat silmävaivoista kärsiviä koiria. Ne ovat lisäsuoja silmävammasta toipuvalle. Lasit suojaavat koiran silmiä pölyltä, viimalta sekä auringonvalolta. Kaikissa linsseissä on UV400 luokiteltu UVA/UVB -suoja, ne suodattavat 99% ultraviolettivalosta. Ne sopivat siis esimerkiksi Pannusta (Chronic Superficial Keratitis) sairastaville koirille.

Ostaessasi lasit, mukana toimitetaan aina kaksi linssiä. Kirkas linssi sekä valitsemasi värilinssi. Linssejä myydään myös erikseen.
Jotkut sankojen ja linssien värit on saatavilla vain tietyssä koossa. Pienten ja isojen koirien lasit ovat muotoilultaan hieman erilaiset.

Mittausohjeet
1. Mittaa koiran kuononympärys kohdasta, johon aurinkolasit asettuvat. Eli yleensä koiran suupielen lopusta.
2. Mittaa koiran päänympärys koiran otsalta, kohdasta johon lasit asettuvat. Yleensä muutama sentti silmien takaa.Kokotaulukko
Valitse koko aina mittaustuloksen perusteella, rotulista on viitteellinen.

S - Kuononympärys 15-20 cm. Päänympärys 26-30 cm. Pienet terrierirodut, Italianvinttikoira, pieni Whippet, kääpiösnautseri.

M - Kuononympärys 20-22 cm. Päänympärys 30-35 cm. Pienet spanielirodut, Beagle, Whippet.

L - Kuononympärys 22-29 cm. Päänympärys 35-44 cm. Belgianpaimenkoirat, Saksanpaimenkoirat, Bordercollie, Australianpaimenkoira, Pontteri, Labradorinnoutaja, Staffi, Dobermann, Husky, Greyhound, Borzoi.

XL - Kuononympärys yli 29 cm. Päänympärys yli 44 cm. Tanskandoggi, Dogo Argentino, Cane Corso, Rottweiler, Malamuutti, Bullterrierit.

Huom! Jos päänympärys on suurempi kuin 50cm, suosittelemme ostamaan kiinnitysnauhaan erikseen myytävän pidennyspalan.


Kaikissa linsseissä on UVA/UVB -suoja, mutta linssien tummuudessa on eroja.
Alla olevasta taulukosta näet kuinka paljon valoa kukin linssi päästää läpi. Mitä suurempi lukema on, sitä enemmän valoa pääsee linssin läpi. Pienempi lukema tarkoittaa vähäisempää valon määrää. Valitse linssi vallitsevan valon mukaan.

 • Kirkas - 100% valosta pääsee läpi
 • Savu, Punainen Revo, Sininen Peililinssi, Hopeinen Peililinssi - 18-45% valosta pääsee läpi
 • Sininen Revo - 8-17% valosta pääsee läpi


Rex Specs lasien linssit ovat läpäisseet Amerikkalainen iskunkestävyystestin saaden ANSI Z87.1 luokituksen


Koirat eivät osaa varoa käyttäessään laseja, joten kovassa menossa lasien linsseihin voi tulla naarmuja. Polykarbonaattilinssi kestää kuitenkin kohtuullisen hyvin, helpoiten naarmut näkyvät peilaavissa linsseissä. Vaikka laseihin tulee useampi naarmu, koira näkee niiden läpi kuitenkin edelleen hyvin. Linssejä myydään erikseen, joten naarmuuntuneiden linssien tilalle on helppo vaihtaa uusia. Parempi naarmu laseissa, kuin silmässä.

Katso TÄSTÄ video kuinka linssit vaihdetaan.


Huomioithan, että koira tulee totuttaa lasien käyttöön. Tottumattomalle koiralle lasit voivat aluksi tuntua oudolta ja se voi yrittää irroittaa niitä tassuilla. Laseja tulee pitää koiran päässä ensin lyhyitä aikoja ilman linssejä, esimerkiksi kotona rennosti oleskellessa, jolloin koira tottuu lasien tuntuun päässä. Kun koira oleilee tottuneesti sankojen kanssa, voi laseihin lisätä linssin ja lähteä ulos.

Etkö löytänyt mieluista sanka + linssi yhdistelmä? Ota yhteyttä, katsotaa jos saadaan koottua mieleisesi yhdistelmä!
Aavikko Camon ja Lilan väristen sankojen valmistus on lopetettu, niitä ei ole enää saatavilla.

Lisätiedot

Valmistaja Ei

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvostelet tuotetta: Rex Specs koirien aurinkolasit