Kurjallakin kelillä ulkoilu on mukavaa, kun koira pysyy kuivana.
20% off

Lisää kuvia

  • Kurjallakin kelillä ulkoilu on mukavaa, kun koira pysyy kuivana.
  • Takissa on erittäin hyvä vedenpitävyys.
  • Pitkä kaulus pitää kaulan lämpimänä.
  • FAST by DG laadukas tekninen ja kevyt sadetakki.
  • Sadetakissa on kunnon kaulus.
  • FAST by DG sadetakki.
  • Sadetakissa on kirkkaat heijastinraidat takin takaosassa, kauluksessa ja lisäksi pienemmät heijastimet takin etu- ja takaosassa.
  • Takin kauluksessa on reikä talutushihnalle.

*Poistuva* Sadetakki - FAST by DG

Varastossa

Tuotekoodi:FAST_sadetakki

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Details:

**Takkimallin valmistus on lopetettu, saatavilla niin kauan kuin varastoa riittää. Valitsethan koon huolella, poistotuotteilla ei ole normaalia vaihto- tai palautusoikeutta.**

Vinttikoirille suunniteltu FAST by DG Sadetakki on valmistettu erittäin laadukkaista materiaaleista. Kevyt takki on vedenpitävä, mutta teknisten ominaisuuksiensa ansiosta silti hengittävä.

Takki sopii myös muun rotuisille koirille, jotka eivät kanna häntää ylhäällä.

Takki on mustan värinen.

Kepeä Taival verkkokaupassa on reaaliaikainen varastosaldo. Tuotteet toimitetaan nopeasti Suomalaisesta varastosta.

Normaali hinta: 41,00 €

Special Price 33,00 €

* Vaaditut tiedot

Normaali hinta: 41,00 €

Special Price 33,00 €

Normaali hinta: 41,00 €

Special Price 33,00 €

Yksityiskohdat

**Takkimallin valmistus on lopetettu, saatavilla niin kauan kuin varastoa riittää. Valitsethan koon huolella, poistotuotteilla ei ole normaalia vaihto- tai palautusoikeutta.**

Eurooppalaisvalmisteinen kevyt FAST by DG koiran Sadetakki on valmistettu erittäin laadukkaista materiaaleista. Sadetakki on valmistettu teknisistä materiaaleista, jonka edut koirien takeissa useasti käytettyyn halpaan polyesteriin verrattuna ovat selkeät. Tärkeimpiä etuja ovat testatusti ja todistetusti hyvä vedenpitävyys sekä erittäin hyvä hengittävyys. Takki on myös miellyttävän kevyt ja pehmeä.
Vinttikoirille tehty takki on ominaisuuksiensa takia erittäin monikäyttöinen. Hengittävyytensä ansiosta takkia voi käyttää läpi vuoden. Sadetakki on miellyttävä käyttää myös kesällä. Syksyllä takki varmistaa ettei sade pääse kastelemaan koiraa ja kirkkaat heijastimet näkyvät pimeässä. Tämä koirien sadetakki toimii myös talvella, materiaali ei kovetu kylmässä säässä räntäsateessakaan. Kylmillä ilmoilla alle suositellaan DG Dog Gear alusasumanttelia.

Takki on mustan värinen.

Outdoor Plus takin ulkopuoli on mustaa erittäin kevyttä ja laadukasta vedenpitävää kangasta. Takin sisäpuolella on verkkovuori, mikä tekee sadetakista äärimmäisen miellyttävän koiralle pitää. FAST by DG Sadetakissa on lisäksi näkyvät laadukkaat heijastimet, kaulusosassa kaksi ja takin takaosassa yksi paksu heijastinraita. Lisäksi takin etuosassa ja takaosassa on heijastimet. Takin kauluksessa on reikä talutinhihnalle ja kiristysnauha.

Takki on vedenpitävä - Water column 12.000 mm *
Takki on hengittävä - Breathable 20.000 g **

Takkien kokotaulukko:
Mittaa koiran selän pituus kaulapannan asettumiskohdan alareunasta hännän alkuun.
HUOM! Valitsethan 5 cm pidemmän takin kuin koirasi mitattu selän pituus!

S-koot
S-kokoisissa takeissa voit valita ilmoitetun maksimimitan mukaisen takin ilman 5 cm lisää.
S1 Italianvinttikoira, uros tai narttu jonka paino alle 4,5 kg. Rinnanympärys 41 - 44 cm, selän pituus enintään 38 cm.
S2 Italianvinttikoira, uros tai narttu jonka paino alle 6,5 kg. Rinnanympärys 44 - 47 cm, selän pituus enintään 41 cm.
S3 Iso Italianvinttikoira, jonka paino maksimissaan 7 kg. Portugalin podengo.

Whippet koot
M1 - takin pituus 54 cm (pienet nartut n. 12-14 kg)
M2 - takin pituus 59 cm (nartut, urokset 15 - 16 kg)
M3 - takin pituus 64 cm (iso uros 17 - 19 kg, pieni azawakh tai galgo)

Isommat vinttikoirarodut
L1 - takin pituus 70 cm ( azawakh narttu, sloughi, saluki 20 - 25kg)
L2 - takin pituus 75 cm (isohko azawakh, sloughi, saluki, galgo, greyhound narttu 25 - 30kg)
XL - takin pituus 80 cm (greyhound uros tai iso narttu 30 - 35kg)
XXL - takin pituus 85cm (iso greyhound, pieni skotlanninhirvikoira 35 - 40kg)
XXXL - takin pituus 90cm (isommat vinttikoirarodut)

Koot joissa on ilmoitettu takin pituus, on takin maksimipituus. Valitse siis koirasi selän pituutta suurempi takin mitta. Esimerkiksi 70 cm pituiselle selälle tulee valita koko L2, jossa takin pituus on 75 cm. 73 cm selälle taasen tulee valita XL koko 80 cm. Täten takki laskeutuu tarpeeksi pitkälle lämmittämään takapään kunnolla. Jos olet epävarma oikean koon valinnassa, autamme mielellämme!

FAST by DG on laadukas Eurooppalaisvalmisteinen tuotemerkki, jota voit ostaa suomessa vain Kepeä Taival verkkokaupasta. Tuotemerkin tuotteissa käytetyt laadukkaat materiaalit ovat niin ikään Eurooppalaisvalmisteisia.

* Kansainvälinen ISO-standardi määrittelee kankaiden vedenpitävyyden, joka ilmoitetaan termillä "water column".Water column testi tehdään asettamalla kankaan päälle päistä avonaisen halkaisijaltaan tuuman kokoisen putken, joka täytetään vedellä. Putkea täytetään vedellä niin kauan, kunnes se tihkuu kankaan toiselta puolelta läpi vuorokauden kuluessa. Tulos ilmoitetaan millimetreinä, kuinka paljon vettä materiaali kestää vuorokauden aikana. Materiaalia saa nimittää vedenpitäväksi kun tulos on yli 1000 mm. FAST by DG Sadetakin materiaali täyttää minimivaatimuksen yli kymmenkertaisesti.

**Kansainvälinen ISO-standardi määrittelee kankaiden hengittävyyden, joka ilmoitetaan termillä "Breathable". Hengittävyystesti tehdään asettamalla kalsiumkloridia kuppiin. Kankaan palanen pingoitetaan kupin päälle, joka sijoitetaan valvottuun tilaan laboratoriossa. Vuorokauden kuluttua kuppi punnitaan, jolloin nähdään paljonko ainetta on päässyt haihtumaan kankaan läpi. Haihtuneen veden määrästä lasketaan paino grammoina, jonka verran kangas päästää kosteutta läpi vuorokaudessa. FAST by DG Sadetakin materiaalin hengittävyys on asteikoltaan erinomainen.

Lisätiedot

Valmistaja Ei

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvostelet tuotetta: *Poistuva* Sadetakki - FAST by DG