Petsafe Treat & Train
28% off

Lisää kuvia

Petsafe Treat & Train

Varastossa

Tuotekoodi: Petsafe_Treat&Train

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Details:

Petsafen Treat & Train on kauko-ohjattava palkitsemislaite, arkeen tai treeniin.
Kepeä Taival verkkokaupassa on reaaliaikainen varastosaldo, kaikki tuotteet toimitetaan nopeasti suomalaisesta varastosta.

Normaali hinta: 195,00 €

Special Price 139,90 €

Yksityiskohdat

Petsafe ”Treat & Train” on kauko-ohjattava palkitsemis- ja koulutuslaite. Treat & Train laitteen avulla koiraa palkitaan oikeasta käytöksestä automaattisesti ohjaajan kaukosäätimellä toimivaan laitteeseen sijoitettujen makupalojen avulla. Monipuolisen laitteen avulla voi kouluttaa eläimelle esimerkiksi agilityä, itsenäistä työskentelyä, kotona yksin olemista, vieraiden kohtaamista jne. Palkitsemisautomaatin toimintaetäisyys on jopa 100 metriä. Kaukosäädin toimii myös ulko-oven läpi, joten harjoitella voi myös, kun sinä olet ulkona ja koira sisällä - tai toisin päin!

Kaukosätimen avulla voidaan tarjota koiralle yksi tai useampi herkkupala, joka luiskahtaa näkyville laitteesta. Halutessaan laitteeseen voi säätää merkkiäänen, johon koira ehdollistuu. Tämä ääni auttaa koiraa ymmärtämään, että kyseinen ääni tarkoittaa namupalaa.

Treat & Train® kouluttaa positiivisen vahvistamisen kautta – hyvä ongelmanratkaisuväline, kun halutaan saada ei-toivottu käyttäytyminen (esim. pöydässä kerjääminen, vieraita vasten hyppiminen tai haukkuminen) loppumaan.

• Säädettävä maalikeppi irrotettavalla alustalla.
• Kauko-ohjain toimii 30,5 m välimatkaan asti.
• Sisältää kaksi vaihdettavaa ruoka-astiaa (pienille tai isoille papanoille).
• Sisältää kuvallisen ohjekirjan (englanninkielinen) ja ohje-DVDn.
• Laitteella on vuoden takuu ostopäivästä.

Laite vaatii 4 x D-paristoa (eivät sisälly pakkaukseen). Kaukosäätimen paristo (12V/A23) sisältyy pakkaukseen.

Näin laite toimii:
Koirat toistavat käytöstä, jota palkitaan. Premier® Treat & Train® on kauko-ohjaimella ohjattava palkitsemisjärjestelmä mikä hyödyntää positiivisen vahvistamisen keinoja saadakseen koiran käyttäytymään halutulla tavalla kotona ja kilpailutilanteissa.

Palkitsemalla toivottua käytöstä, laite toimii korvaamattomana apuvälineenä kun halutaan ohjata koiran huomio pois epätoivotusta käytöksestä. Laitetta voi käyttää myös eri koulutustilanteissa tai agilityharjoituksissa.

Mitat: 40,65cm x 26,7cm x 26,1cm
Laitteen paino: n. 2,8 kg

Lisätiedot

Valmistaja Ei

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvostelet tuotetta: Petsafe Treat & Train