Kosketusalusta Uusi

Lisää kuvia

  • Kosketusalusta
  • Agility target
  • Juoksari target

Ohut kumitarget

Varastossa

Tuotekoodi:Ohut_Target

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Details:

Ohut kuminen kosketusalusta koiran koulutukseen, oiva apuväline esimerkiksi agilityn juoksupuomin opetukseen. Katso lisätiedot alta.
Alkaen: 31,90 €

* Vaaditut tiedot

Alkaen: 31,90 €
Alkaen: 31,90 €

Yksityiskohdat

Ohut kuminen target on koiran koulutuksessa käytettävä apuväline. Targetit ovat suosittuja etenkin agilityn kontaktiestekoulutuksessa. Target on kohde, johon koiran voi opettaa koskettamaan etu- tai takatassuilla. Targetopetus on omiaan esimerkiksi agilityn puomin opetuksessa, juoksupuomi- tai pysäytyspuomia tehdessä.

Tämä target on tehty kestävästä teollisuuskäyttöön tarkoitetusta 3 mm paksusta kumista. Kosketusalustan toinen pinta on karhennettu (tämä puoli ylöspäin) ja toinen sileä. Materiaali on erittäin hyvin hyvin kontaktipinnalla pysyvä, täten se on turvallinen eikä luista koiran tassujen alta. Materiaalin pitävyyden ja kontaktilla pysyvyyden vuoksi olemme valinneet tämän targetin valikoimiimme kumirouhetargettien rinnalle.

Nämä targetit ovat puomin levyisiä eli 30 cm. Valittavissa on useita eri pituuksia, koiran koulutustavasta ja asteesta riippuen. Yleistä on aloittaa harjoittelu isommalla targetilla ja siirtyä pienempään koiran edistyessä. FCI sääntöjen mukainen agility puomin kontaktialueen koko on 30 x 90 cm.

Saatavilla vain punaisen värisenä.Tämä target on käytössä kestävä ja sen voi taivuttaa rullalle vaikkapa treenikassiin. Ohuen kumitargetin voi pestä vedellä tai pesuaineilla.

Lisätiedot

Valmistaja Ei

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvostelet tuotetta: Ohut kumitarget