Ke-hu Treat'n Open namipalkkalelu

Lisää kuvia

  • Ke-hu Treat'n Open namipalkkalelu
  • Palkkalelu
  • Namitasku palkkalelu
  • Namitasku palkkalelu
  • Namitasku palkkalelu
  • Namitasku palkkalelu

Ke-hu Treat'n Open

Loppu varastosta

Tuotekoodi:Ke-hu_TreatnOpen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Details:

Ke-hu Treat'n Open on loistava palkkaleluvalinta koirille, jotka palkkautuvat parhaiten namipalkalla. Tämän namilelun koira oppii avaamaan itse.
Valmistettu suomessa.
23,90 €

Yksityiskohdat

Ke-hu Treat’n Open on uudenlainen pullea namitaskulelu. Se on suunniteltu niin, että koira pääsee avaamaan itse lelun namitaskun kuonollaan ja täten syömään namit helposti lelun sisältä ilman ihmisen apua. Oivallinen valinta siis namipalkkautuvalle koiralle, jonka haluaa irtoavan itsenäisesti lelulle.

Ulkokuori ruskeaa teddykangasta, sisäpuoli likaaja kosteutta hylkivää kestävää polyesterkangasta. Velcrotarra kiinnitys.

Namitaskuosan ulkomitat 9 x 18 cm. Lelun kokonaispituus on 40 cm.Lelu on tehty mahdollisimman kestäväksi. Tekstiililelut eivät kuitenkaan koskaan ole yhtä kestäviä kuin täyskumiset lelut. Tekstiililelut eivät sovi koirille, jotka tykkäävät järsiä leluja. Ke-hu Treat'n Open -lelun voi pestä pesukoneessa 30 asteessa.

Ke-hu lelut valmistetaan laadukkaista tarkkaan valituista materiaaleista. Leluissa käytetään esimerkiksi vain sellaisia palloja, jotka on valmistettu koirille vaarattomista myrkyttömistä kumiseoksista. Materiaalien valinnassa kestävyys ja käytettävyys ovat ykkösasioita, heti niiden perään tärkein kriteeri on lelujen tuottama ilo. Pyrimme luomaan hyvän mielen leluja, joista koirat pitävät ja joiden pirteä värimaailma tuo iloa myös koirien omistajille. Lelujen värit vaihtelevat kausittain.

Huomaathan, että näitä leluja ei ole tarkoitettu ajanvieteleluksi tai järsittäväksi. Parhaimmillaan Ke-hut ovat koiran ja omistajan välisissä leikeissä. Valvothan koiran leikkiä lelun kanssa.

Ke-hu lelut on valmistettu Suomessa.

Lisätiedot

Valmistaja Ke-hu

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvostelet tuotetta: Ke-hu Treat'n Open