Essential Nautical Living koiran kala täysravinto

Lisää kuvia

  • Essential Nautical Living koiran kala täysravinto
  • Essential Nautical Living koiran kala täysravinto
  • Essential Nautical Living koiran kala täysravinto

Essential Nautical Living -Kala

Loppu varastosta

Tuotekoodi:Essential_NAUTICAL_Living

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Details:

Essential Nautical Living on viljaton ja laadukas kuivaruoka jonka proteiinilähteenä on Kala. Se sopii herkemmillekkin koirille.
Katso lisätiedot alta.

Yksityiskohdat

Essential Nautical Living- on laadukas viljaton täysravinto. Nautical Living sisältää tuoretta lohta, taimenta, silliä ja kauden kalaa. Ruoka soveltuu kaikkien rotujen aikuisille koirille. Ruoka tukee normaalia koiramaista eloa ja aktiviteettitasoa. Ruoka sisältää paljon omega 3-rasvaa, joka kirkastaa turkkia ja rauhoittaa kutiavaa ihoa. Ruuan raaka-aineet ovat korkeinta laatua – laatua, johon totut Essential-ruokien kanssa.

Essential-koiranruuan taustalla on näkemys, että laadukas ruoka saa koirasi täyden potentiaalin esiin – vakaana käytöksenä ja optimaalisena terveytenä. Essentialin raaka-aineet ja niiden koostumus ovat aivan omaa luokkaansa. Nautical Living-ruoka sisältää koiran anatomisen tarpeen mukaan 65 % tuoretta ja kuivattua kalaa (lohta, taimenta, silliä ja kauden kalaa) sekä kananmunaa, 35 % kasviksia, marjoja, siemeniä, yrttejä, hedelmiä, vitamiineja ja mineraaleja. Täysin tuoreiden proteiininlähteiden ravintoarvot säilyvät ruuassa, koska se valmistetaan korkeimmillaankin vain 90 asteessa.

BOF (Behavioural Optimised Food)- periaatteen mukaan Essential-ruoka on kehitetty vastaamaan koirien luonnollista ruokavaliota. Essential-ruoka varmistaa koiran sokeritasapainon säilymisen tasaisena. Ruuan korkea lihapitoisuus stimuloi koiran aisteja ja alhaisessa lämpötilassa valmistettu ruoka säilyttää ravintoarvonsa loistavasti ja koira pystyy hyödyntämään ne optimaalisesti. Marjat, siemenet ja yrtit jäljittelevät saaliseläimen vatsalaukkua ja sen sisältöä. Nappuloiden koko ja koostumus takaavat sen, että ruoka joudutaan pureskelemaan ennen kuin se niellään.

Ei sisällä viljaa, ja laadukkaiden raaka-aineidensa ansiosta ruoka soveltuu myös herkimmille karvakuonoille. Huom! 12,5 kg:n säkissä nappulakoko on hieman isompi kuin 3 kg:n säkissä. Katso kuvasta kokoero.

SISÄLTÖ
Tuore lohi ja taimen, bataatti, kuivattu silli, herne, kuivattu lohi, tuore kokoinainen kananmuna, tuore silli ja kauden kala, lohiöljy, pellavansiemen, sinimailanen, lohiliemi, peruna, hernekuitu, vitamiinit, mineraalit, mannanoligosakkaridit (MOS), frukto-oligosakkaridit (FOS), glukosamiini *, kondroitiini *, MSM * (*luonnollisista lähteistä), karpalo, acai-marja, mustikka, mulberry-marja, omena, tomaatti, appelsiini, päärynä, porkkana, pinaatti, kukkakaali, merilevä, kehäkukka, ginseng, vihreä tee, inkivääri.

KOOSTUMUS:
Tuoreet ja kuivatut lohi, taimen, silli, kauden kala ja kananmuna 65%, josta tuoreita raaka-aineita (% koko reseptistä) 40%, Kasvikset, siemenet, yrtit, marjat, hedelmät, vitamiinit, mineraalit 35%

Proteiini 30%, Rasva 16%, Mineraalit 8,5%, Vesi 8,5%, Omega6 1,0%, Omega3 4,0 %, Kalsium 1,7%, Fosfori 1,2%, Glukosamiini 0,09%, Kondroitiini 0,07%. Lisäksi per kg: A-vitamiini 15.000IU/kg, D3-vitamiini 2.000IU/kg, Tauriini 1.500mg/kg, Rauta 333mg/kg, Mangaani 233mg/kg, Sinkki 233mg/kg, Kupari 150mg/kg, Jodi 1.6mg/kg, Seleeni 0.67mg/kg. Sisältää luontaisia säilöntäaineita ja luontaisia antioksidantteja.

Ruuan vaihtaminen ja annostelu
Ensimmäisen Essential-pussin myötä koira kokee ravitsemuksellisen elämänmuutoksen. Ruoka kannattaa vaihtaa noin 4-7 päivän liukuma-ajalla vanhan ruuan kanssa sekaisin. Tärkeintä on löytää juuri omalle koiralle sopiva annostus. Liian iso annoskoko eli ns. yliruokinta tekee koiran ulosteen löysäksi. Kun uloste on taas kiinteää ja koira tuntee itsensä tyytyväiseksi, on oikea annoskoko löytynyt, yleensä noin 2-3- viikon aikana ruuan vaihtamisesta. Valmistaja suosittelee aloittamaan ruokinnan noin 10% vähemmällä määrällä kuin aiemmin, koska ruoka tekee koiralle täydemmän olon vähemmällä ruokamäärällä. Pussin kyljessä on valmistajan suositus päiväannoskokoihin. Jokainen koira on kuitenkin yksilö, jonka ruokintamäärään vaikuttavat yksilölliset tarpeet.
Ruokintasuositus g/pv
Koiran paino ja annos
2kg=45g
5kg=80g
10kg=140g
15kg=180g
20kg=225g
25kg=270g
30kg=310g
40kg=390g
50kg=465g
60kg=530g
70kg=600g
80kg=660g

Essential-koiranruokasarja on valmistettu Iso-Britanniassa.
Huomioithan, että ruokatuoteilla ei ole hygieniasyistä vaihto- tai palautusoikeutta.

Lisätiedot

Valmistaja Ei

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvostelet tuotetta: Essential Nautical Living -Kala