DG Sport Tek -takki

Lisää kuvia

  • DG Sport Tek -takki
  • DG Sport Tek -takki
  • Takin selässä on DG logonauha sekä heijastimia. Takin alle puettuna kauluri.
  • Takin alle sopii kauluri, joka myydään erikseen.
  • Tekninen Tek Series® kangas

DG Sport Tek -takki

Loppu varastosta

Tuotekoodi:DG_SportTek

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Details:

DG Dog Gear Sport Tek -takki on valmistettu huippulaadukkaista materiaaleista, se on veden- sekä tuulenpitävä.

Yksityiskohdat

DG Dog Gear Sport Tek -takki täyttää ulkoilun suurimmatkin vaatimukset, niin talven pakkasissa kuin sateisena keväänä tai syksynä. Suomen olosuhteissa takkia voi käyttä läpi vuoden. Tämä on takki niille, jotka haluavat pukea koiralleen takin, joka pysyy hyvin yllä koiran juostessa vapaana. Takin etuosan leikkaus mahdollistaa koiran luonnolliset liikkeet kovassakin vauhdissa.

Takin materiaalit ovat huippulaadukkaat. Ylempi kerros on teknistä Italialaisvalmisteista TEK Series ® - kalvokangasta, se on tuulen- sekä vedenpitävä, ollen edelleen hengittävä. Materiaali on tuttu ihmisten talviurheiluvaatteista.Takin sisäosa on laadukasta paksua 100% puuvillaa.

Takin päällä on tyylitelty DG:n logonauha, jota reunustaa heijastimet. Kauluksen lisäksi heijastin löytyy myös takin etu- ja takaosasta. Etujalkojen takana on leveä vyö, joka kiinnitetään vahvoilla tarranauhoilla.

Vuodenaikojen vaihtuessa kylmempiin, takki on muunneltavissa. Suosittelemme käyttämään takin kanssa alusasumanttelia sekä kauluria. Alusasumantteli suojaa rintakehän erittäin hyvin, kauluri niskan sekä kaulan.

Takin tekniset tiedot
ULKOINEN kangas:
- Hylkii vettä
- Kangas pysyy kuivana veden helmeillessä sen pinnalta
- Hylkii likaa

KALVO:
Tek Series 1085 kalvo
- Vedenpitävyys 10,000 mm*
- Täysin tuulenpitävä
- Hengittävyys 11.000 g/m2/24h**

VUORI:
Takin vuori on paksua 100% puuvillakangasta

Takki on valmistettu Euroopassa.
* Kansainvälinen ISO-standardi määrittelee kankaiden vedenpitävyyden, joka ilmoitetaan termillä "water column".Water column testi tehdään asettamalla kankaan päälle päistä avonaisen halkaisijaltaan tuuman kokoisen putken, joka täytetään vedellä. Putkea täytetään vedellä niin kauan, kunnes se tihkuu kankaan toiselta puolelta läpi vuorokauden kuluessa. Tulos ilmoitetaan millimetreinä, kuinka paljon vettä materiaali kestää vuorokauden aikana. Materiaalia saa nimittää vedenpitäväksi kun tulos on yli 1000 mm. DG Sport Tek takin materiaali täyttää minimivaatimuksen kymmenkertaisesti.

**Kansainvälinen ISO-standardi määrittelee kankaiden hengittävyyden, joka ilmoitetaan termillä "Breathable". Hengittävyystesti tehdään asettamalla kalsiumkloridia kuppiin. Kankaan palanen pingoitetaan kupin päälle, joka sijoitetaan valvottuun tilaan laboratoriossa. Vuorokauden kuluttua kuppi punnitaan, jolloin nähdään paljonko ainetta on päässyt haihtumaan kankaan läpi. Haihtuneen veden määrästä lasketaan paino grammoina, jonka verran kangas päästää kosteutta läpi vuorokaudessa. DG Sport Tek takin materiaalin hengittävyys on asteikoltaan erinomainen.

Lisätiedot

Valmistaja Ei

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvostelet tuotetta: DG Sport Tek -takki