Koiran luolapeti DG Comfy Cave

Lisää kuvia

 • Koiran luolapeti DG Comfy Cave
 • Koiran luolapeti DG Comfy Cave
 • Koiran luolapeti
 • Koiran luolapeti DG Comfy Cave
 • Koiran luolapeti
 • Koiran luolapeti DG Comfy Cave
 • Koiran luolapeti DG Comfy Cave
 • Koiran luolapeti
 • Pedin päällisessä ja täytepusssissa on vetoketju.
 • Pedin suuaukon kaarituki on helppo asentaa tai poistaa
 • Pedin tyynyssä on vanutäyte.

DG Comfy Cave Luxury -koiranpeti

Varastossa

Tuotekoodi:ComfyCave_LUX

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Details:

DG Comfy Cave Luxury -koiranpeti on laadukas ja näyttävä peti, jonka sisälle koiran on helppo kaivautua itse nukkumaan. *Tämän kuosin valmistus on lopetettu, saatavilla niin kauan kuin varastoa riittää.*

Kepeä Taival verkkokaupassa on reaaliaikainen varastosaldo. Tuotteet toimitetaan nopeasti Suomalaisesta varastosta.
Alkaen: 82,00 €

* Vaaditut tiedot

Alkaen: 82,00 €
Alkaen: 82,00 €

Yksityiskohdat

*Tämän kuosin valmistus on lopetettu, saatavilla niin kauan kuin varastoa riittää.*

DG Comfy Cave Luxury -peti on yleellisen näiköinen versio suositusta Comfy Cave -pedistä. Se on erittäin laadukkaista materiaaleista tehty käyttäjäystävällinen peti koirille, jonka päälliosan kankaassa on näyttävä metallinhohtoinen ruusukuvio. Peti tarjoaa mukavan, lämpimän ja turvallisen nukkumapaikan koirille, jotka tykkäävät kaivautua esimerkiksi peiton alle nukkumaan. Ympyrän muotoisen pedin suuaukossa on jäykkä muovituki, joka pitää suuaukkoa sen verran auki, että koiran on helppo kaivautua itse pedin uumeniin nukkumaan. Suuaukon tuen voi halutessaan poistaa, jolloin pedistä tuee umpinaisempi.
Pedin päällinen on laadukasta verhoilukangasta, jonka voi irrottaa ja pestä pesukoneessa. Päällisen sisäosa on laadukasta teddykangasta. Täyte on onttokuitua, eli se mukautuu hyvin koiran painon alla ja sillä on niin sanottuja ortopedisia ominaisuuksia. Täytettä on helppo vähentää tai lisätä, sillä täytetyynyssä on vetoketjuavaus.

Harmaassa pedissä on harmaa sisus ja hieman siniseen taittava metallihohtokuviointi. Ruskeassa pedissä on beige sisus ja kupariin taittava metallinhohtokuviointi. Viininpunaisessa pedissä on harmaa sisus ja viininpunaiseen taittava metallinhohtokuviointi.

Kokotaulukko:
Mitta on pyöreän pedin halkaisija, pedin ulkopuolelta mitattuna.
S – 65 cm - Lipan* pituus 43 cm - Italianvinttikoira, vain pienet kääpiörodut alle 6kg. Huom. tämä koko käy oikeasti vain pienille koirille!
M – 85 cm - Lipan* pituus 65 cm - Kaksi Italianvinttikoiraa, yksi Whippet.
L – 115 cm - Lipan* pituus 91 cm - Kaksi tai kolme Whippettiä, isommat koirarodut.

* Lipalla tarkoitetaan pedin päällä olevaa kangasosaa, jonka alle koira pääsee. Lippa on mitattu suorana pedin päältä ilman kaaritukea.
Valitsethan huolella pedin koon ennen tilausta! Hyvä tapa arvioida oikean pedin koko on taitella esimerkiksi viltistä ko. mittojen mukainen alue lattialle ja arvioida mahtuuko koira siihen nukkumaan.

Pedin osat ovat toimittaessa erillään; kaarituki, päällinen ja täytepussi erikseen. Täten se mahtuu pienempään lähetykseen ja postikulut ovat pienemmät. Peti on helppo "kasata" käyttökuntoon. Aseta vain täytetyyny päällisen sisään. Avaa varovasti taivuttamalla kaaritukea haluttuun muotoon ja sujauta se vetoketjusta sille tarkoitettuun kujaan.

Päällinen on konepestävä.
Valmistettu EU:ssa.

Lisätiedot

Valmistaja DG Dog Gear

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvostelet tuotetta: DG Comfy Cave Luxury -koiranpeti