DG Comfy Cave koiranpeti

Lisää kuvia

  • DG Comfy Cave lämmin koiranpeti
  • DG Comfy Cave koiranpeti
  • DG Comfy Cave koiranpeti
  • Peti toimitetaan kolmessa osassa postikulujen säästämiseksi.
  • Pedin päällisessä ja täytepusssissa on vetoketju.
  • Pedin suuaukon kaarituki on helppo asentaa tai poistaa
  • Pedin tyynyssä on vanutäyte.

DG Comfy Cave Extra Warm -koiranpeti

Varastossa

Tuotekoodi:ComfyCave_XtraWARM

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Details:

DG Comfy Cave Extra Warm -koiranpeti on laadukas ja lämmin peti, jonka sisälle koiran on helppo kaivautua itse nukkumaan.

Kepeä Taival verkkokaupassa on reaaliaikainen varastosaldo. Tuotteet toimitetaan nopeasti Suomalaisesta varastosta. Mikäli joku tuotteen väri/koko on tilapäisesti loppu, sitä on tilattu lisää ja saatavilla hetken kuluttua.
Alkaen: 82,00 €

* Vaaditut tiedot

Alkaen: 82,00 €
Alkaen: 82,00 €

Yksityiskohdat

DG Comfy Cave Extra Warm -peti on lämpimin versio Comfy Cave -pedistä. Se on erittäin laadukkaista materiaaleista tehty käyttäjäystävällinen peti koirille, jonka päälliosan kankaassa on extra toppaus. Täten tämä Comfy Cave peti on lämpimämpi kuin muut versiot. Muuten peti vastaa muita Comfy Cave petejä. Peti tarjoaa mukavan, lämpimän ja turvallisen nukkumapaikan koirille, jotka tykkäävät kaivautua esimerkiksi peiton alle nukkumaan. Ympyrän muotoisen pedin suuaukossa on jäykkä muovituki, joka pitää suuaukkoa sen verran auki, että koiran on helppo kaivautua itse pedin uumeniin nukkumaan. Suuaukon tuen voi halutessaan poistaa, jolloin pedistä tuee umpinaisempi.
Pedin päällinen on laadukasta verhoilukangasta, jonka voi irrottaa ja pestä pesukoneessa. Päällisen sisäosa on laadukasta teddykangasta. Täyte on onttokuitua, eli se mukautuu hyvin koiran painon alla ja sillä on niin sanottuja ortopedisia ominaisuuksia. Täytettä on helppo vähentää tai lisätä, sillä täytetyynyssä on vetoketjuavaus.

Kummassakin värivaihtoehdossa on beigen värinen sisäosa.

Kokotaulukko:
Mitta on pyöreän pedin halkaisija, pedin ulkopuolelta mitattuna.
S – 65 cm - Lipan* pituus 43 cm - Italianvinttikoira, vain pienet kääpiörodut alle 6kg. Huom. tämä koko käy oikeasti vain pienille koirille!
M – 85 cm - Lipan* pituus 65 cm - Kaksi Italianvinttikoiraa, yksi Whippet.
L – 115 cm - Lipan* pituus 91 cm - Kaksi tai kolme Whippettiä, isommat koirarodut.

* Lipalla tarkoitetaan pedin päällä olevaa kangasosaa, jonka alle koira pääsee. Lippa on mitattu suorana pedin päältä ilman kaaritukea.
Valitsethan huolella pedin koon ennen tilausta! Hyvä tapa arvioida oikean pedin koko on taitella esimerkiksi viltistä ko. mittojen mukainen alue lattialle ja arvioida mahtuuko koira siihen nukkumaan.

Pedin osat ovat toimittaessa erillään; kaarituki, päällinen ja täytepussi erikseen. Täten se mahtuu pienempään lähetykseen ja postikulut ovat pienemmät. Peti on helppo "kasata" käyttökuntoon. Aseta vain täytetyyny päällisen sisään. Avaa varovasti taivuttamalla kaaritukea haluttuun muotoon ja sujauta se vetoketjusta sille tarkoitettuun kujaan.

Päällinen on konepestävä.
Valmistettu EU:ssa.

Lisätiedot

Valmistaja DG Dog Gear

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvostelet tuotetta: DG Comfy Cave Extra Warm -koiranpeti