Koiran luolapeti

Lisää kuvia

  • Koiran luolapeti
  • Luolapeti
  • Luolapeti koiralle
  • DG Doggear Comfy Cave
  • DG Doggear Comfy Cave
  • DG Doggear Comfy Cave
  • DG Doggear Comfy Cave
  • DG Doggear Comfy Cave
  • DG Doggear Comfy Cave

DG Comfy Cave Melange

Varastossa

Tuotekoodi:DGComfyCave_Melange

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Details:

DG Comfy Cave Melange on flanellifleece sisäosalla ja laadukkaalla verhoilukankaalla verhoiltu koiran luolapeti.

Katso lisätiedot alta.
Alkaen: 79,90 €

* Vaaditut tiedot

Alkaen: 79,90 €
Alkaen: 79,90 €

Yksityiskohdat

DG Comfy Cave Melange -peti on flanelli fleece vuorella varustettu versio suosituista DG:n Comfy Cave -pedeistä. Peti vastaa muuten normaalia Comfy Cave petiä, mutta Melange -mallissa on ulkopuolen laadukkaan verhoilukankaan lisäksi flanelli fleece sisusta.

DG Comfy Cave on erittäin laadukkaista materiaaleista tehty käyttäjäystävällinen peti koirille. Luolapeti tarjoaa mukavan, lämpimän ja turvallisen nukkumapaikan koirille, jotka tykkäävät kaivautua esimerkiksi peiton alle nukkumaan. Ympyrän muotoisen pedin suuaukossa on jäykkä muovituki, joka pitää suuaukkoa sen verran auki, että koiran on helppo kaivautua itse pedin uumeniin nukkumaan. Pedin suuaukon tuen voi halutessaan poistaa, jolloin pedistä tuee umpinaisempi.

Pedin päällinen on laadukasta verhoilukangasta, jonka voi irrottaa ja pestä pesukoneessa. Päällisen sisäosa on laadukasta flanellifleeceä. Täyte on onttokuitua, eli se mukautuu hyvin koiran painon alla ja sillä on niin sanottuja ortopedisia ominaisuuksia. Täytettä on helppo vähentää tai lisätä, sillä täytetyynyssä on vetoketjuavaus.

Kokotaulukko:
Mitta on pyöreän pedin halkaisija, pedin ulkopuolelta mitattuna.
S – 65 cm - Lipan* pituus 43 cm - Italianvinttikoira, vain pienet kääpiörodut alle 6kg. Huom. tämä koko käy oikeasti vain pienille koirille!
M – 85 cm - Lipan* pituus 65 cm - Kaksi Italianvinttikoiraa, yksi Whippet.
L – 115 cm - Lipan* pituus 91 cm - Kaksi tai kolme Whippettiä, isommat koirarodut.

* Lipalla tarkoitetaan pedin päällä olevaa kangasosaa, jonka alle koira pääsee. Lippa on mitattu suorana pedin päältä ilman kaaritukea.
Valitsethan huolella pedin koon ennen tilausta! Hyvä tapa arvioida oikean pedin koko on taitella esimerkiksi viltistä ko. mittojen mukainen alue lattialle ja arvioida mahtuuko koira siihen nukkumaan.

Pedin osat ovat toimittaessa erillään; kaarituki, päällinen ja täytepussi erikseen. Täten se mahtuu pienempään lähetykseen ja postikulut ovat pienemmät. Peti on helppo "kasata" käyttökuntoon. Aseta vain täytetyyny päällisen sisään. Avaa varovasti taivuttamalla kaaritukea haluttuun muotoon ja sujauta se vetoketjusta sille tarkoitettuun kujaan.

Näytön asetukset voivat vaikuttaa siihen miten pedin värit näyttäytyvät kuvissa.

Päällinen on konepestävä. Valmistettu EU:ssa.

Lisätiedot

Valmistaja DG Dog Gear

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvostelet tuotetta: DG Comfy Cave Melange